İletişim Hattı +90 (476) 227 91 77
Medya

Lisanslı Depoculuk

  • 06.03.2024
  • igdirtb
Alagöz Holding (iştiraklerinden Kaan Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş) İlimize kazandıracağı, lisanslı depoculuk inşaat alanını Alagöz Holding Tarım A.Ş Genel Müdürü Onur Girdap ve Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Kumtepe inşaat sahasında incelemelerde bulundu, Çiftçilerimizin üretmiş olduğu ürünlerini ( Buğday, Arpa, Dane mısır, Soya Fasulyesi v.b) güvenle ve uzun süre saklamaları, fiyat düşüşlerinden etkilenmemeleri, istedikleri zaman, piyasa koşularında alış ve satış yapabileceği, zirai alanda ekilen ve biçilen taneli ürünlerin depo ortamında saklamasının ilimiz ve bölge insanına katma değer kazandıracaktır. Hasat sezonunda bitmesi planlanan lisanslı deponun hayırlı olmasını dileriz.
Farklı sektörlerde Şehrimize Yatırım Yapan ALAGÖZ Holding Tarıma dayalı üreticilerimize katma değeri çok yüksek olan böylesi büyük bir projeyi ilimize kazandırdığı için sayın vekilimiz Cantürk ALAGÖZ’E Teşekkürlerimizi sunarız.
  •  Lisanslı Depoculuk
  •  Lisanslı Depoculuk
  •  Lisanslı Depoculuk

Iğdır Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç