İletişim Hattı +90 (476) 227 91 77
Medya

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

  • 10.04.2024
  • igdirtb
Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.Başkan Kumtepe, mesajında şunları kaydetti:

“Manevi duyguları en üst seviyede yaşadığımız kutsal Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.
Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları müstesna günlerdir. Bayramın, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı geliştirmesini, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesini temenni ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, üyelerimizin, hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum. Dedi.
  • Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Iğdır Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç