İletişim Hattı +90 (476) 227 91 77
Medya

• 08.05.2024
  • igdirtb
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saim Özakalın ile İşadamları bölgemizin sorunlarını dinlemek ve istişarelerde bulunmak amacıyla Borsamızı ziyaret ettiler.
Meclis Kurulu Başkanımız Sayın Kasım çankaya ve Yönetim Kurulu ve meclis kurulu üyelerimiz ile bir araya gelindi.
  • Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saim Özakalın bölgemizin sorunlarını dinlemek ve istişarelerde bulunmak amacıyla Borsamızı ziyaret ettiler.

Iğdır Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç