Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı

Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat Kumtepe, “TOBB ve Ticaret Borsası olarak sosyal sorumluluk ilkesi çerçevesinde her yıl olduğu gibi İlimiz ve ilçelerimizdeki  çeşitli ev ziyaretleri gezi ve incelemelerimizde tespit ettiğimiz maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulunmaktayız.” dedi.

Kumtepe, Eğitim paketlerinin Borsamız Meclis Üyeleri ve okul yetkilileri aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere bizzat ulaştırıldığını belirtti.

Kumtepe, “Iğdır Ticaret Borsası olarak eğitim yardımlarımızı TOBB desteğiyle her yıl geleneksel olarak sürdürmekteyiz. Bu yardımları her yıl organize eden ve gerekli destekleri sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde Başkan Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve değerli meclis üyelerimize teşekkür eder ve şükranlarımızı sunarız.” şeklinde konuştu.