Tüm babalarımızın Babalar Günü Kutlu olsun.

Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE Babalar günü sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Türk Milletinin en güçlü değerlerinden olan ailenin temel direği annelerimizle birlikte babalarımızdır. Toplumun çekirdeğini oluşturan aile bireylerinin her birinin, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu, Türk kültürünün değerlerinin, geleneklerinin, örf ve adetlerinin geleceğe aktarılmasındaki güvenceyi simgelediği bilinmektedir.
Saygıyla, sevgiyle her zaman anılması gereken babalar, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımızdır. Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, milli, manevi değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babaların büyük sorumlulukları ve görevleri vardır.
Vazgeçilmez değerlerimiz ve hayat zenginliğimiz olan annelerimizle birlikte karşılıksız sevginin en güzel örneklerini gösteren, varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini esirgemeyen Babalarımız; sonsuz bir gayret ve özveri ile bizlere, geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdendir.
Babaların en büyük mutluluğu ve dileği çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların geleceklerini güvence altına alabilmek, onların da mutlu olduğunu görebilmektir. Bu yolda gösterdikleri tüm gayretler her türlü takdire layıktır.
Onlara yalnızca Babalar Günü’nde değil, ihtiyaç duydukları her dönemde yanında, yakınında olmalı, bizler için ne kadar değerli olduklarını daima göstermeliyiz.
Bugünün küçükleri ve gençleri; gelecekte kendilerinin de bir anne ve bir baba olacaklarını unutmadan, anne ve babalarının gönüllerini daima hoş tutmalıdırlar. Onlara hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermeleri, ailenin korunması ve yaşatılması konusunda çocuklarına da iyi bir örnek olmaları, geleceğimiz için büyük önem arz etmektedir.
Bu duygularla; yaşamımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, vatanımızın ve tüm evlatların güvenliği için feda eden aziz şehit ve gazi babaları başta olmak üzere, hayatı boyunca maddi – manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden tüm babaların, Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat temenni ediyorum.

Otomatik alternatif metin yok.