TOBB’a bağlı komisyon ve kurullar toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 72. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katılımıyla ayrı ayrı toplandı.​  Iğdır Ticaret Borsasından Sosyal Politikalar Kurulu Sözcüsü Serhat KUMTEPE katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar, Turizm Kurulu; TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, Dış İlişkiler Komisyonu; TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, Vergi Komisyonu;  TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu; TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz, Hayvancılık Kurulu; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş Basın Yayın Komisyonu, Mevzuat Komisyonu ve Sosyal Politikalar Kurulu; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay, KOBİ Politikaları Kurulu; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Ekonomi Politikası Komisyonu; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Bilgiç, Tarım Kurulu; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Toplu Dilekleri İnceleme Komisyonu; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükçü, Mesleki Eğitim Kurulu; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, İnşaat ve Taahüt Hizmetleri Kurulu toplantılarına iştirak etti.