TOBB 72.MALİ GENEL KURUL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Mali Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ’ nun başkanlığında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleşti. Genel Kurula CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, bazı eski bakanlar, oda ve borsa başkanları ile diğer davetlilerin katıldı.
Iğdır Ticaret Borsasından Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE ve Melis üyesi Kasım ÇANKAYA katıldılar.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Genel Kurulu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu esas zenginliğin girişimci ruh olduğunu ifade ederek, “Hedeflere ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan TOBB Başkanı ‘Türkiye hepimizin’ mesajı verdi. Genel Kurul, 2017 yılı bütçe teklifinin sunulması, müzakeresi ve oylanmasının ardından sona erdi.