SANAYİ SİTESİNDEKİ TÜP PATLAMASINDA YARALI KURTULANLARIN AİLESİNE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Iğdır Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe, Sanayi sitesinde meydana gelen patlama alanında sivil toplum kuruluşları ve oda başkanlarıyla bir araya gelerek yardım kampanyası başlattı.

Kumtepe, 20 Nisan 2018 tarihinde Iğdır sanayii sitesinde tüp patlaması sonucu elim bir kaza oldu. Büyük bir patlama sonucu emekçilerimiz emek şehidi olurken 14 yaralı oldu.

Sanayi sitemiz büyük oranda hasar gördü, Hem can kaybına hem mal kaybına neden olan bir patlama meydana gelmişti .Bizlerde buna sessiz kalmayarak Iğdır Valisi Enver Ünlü Başkanlığında Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder, Iğdır Din Alimleri Derneği Başkanı Ahmet Uflaz, Iğdır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Özer Ertekin, Iğdır Sanayi Sitesi Başkanı Atakan Taşkınsu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atakan Demirci, Ziraat Odası Başkanı Turgay Akçay’dan oluşan yardım komisyonunu oluşturduk. Söz konusu yardım komisyonu aracılığı ile elim olayın mağdurları için banka hesap numaraları açılmıştır.” dedi.

Kumtepe, Tüm hayırsever vatandaşlarımızın Iğdır halkının yardımlarına ihtiyaç duyulmaktadır.” şeklinde konuştu. Ardından olay yerinde Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder, tarafından dualar okunarak basın açıklaması son buldu.

Meydana gelen patlamadan dolayı Aşağıda ismi geçen Bankalarda yardım hesabı açılmıştır.

ŞEKER BANK : 95085686

ZİRAAT BANKASI  : 64681172-5005