Ramazan Aynının Başlangıcı Kutlama mesajı

Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat KUMTEPE , yayımladığı mesajda tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutladı. Kumtepe , on bir ayın sultanı Ramazan’ın, başta Müslümanlar olmak üzere tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Başkan Kumtepe ’nın mesajı şöyle:

“On bir ayın sultanı olan Ramazan ayı, tüm İslam alemi tarafından hasretle beklenen bir aydır. İnsanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde Ramazan’ın büyük katkısı bulunmaktadır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimizi ve  geleneklerimizi Ramazan ayıyla birlikte tekrar canlandırırız. Bu ayda özellikle kimsesizleri, yetimleri, komşularımızı ve yakınlarımızı her zamankinden daha fazla görüp gözetiriz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan-ı Şerifin halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Ülkemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ramazan ayını en kalbi duygularla kutluyorum. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının İslam alemine ve tüm insanlığa bolluk, bereket, huzur ve hayırlar getirmesini diliyor. Tüm İslam alemine  hayırlı Ramazanlar diliyorum. dedi.