Kadir Gecemiz Mübarek olsun.

Başkanımızın Kadir gecesi mesajı

Başkan Kumtepe mesajında “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Bizler bu mübarek gecede dargınlıklara ve kırgınlıklara son vererek, nefretin yerine sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmak için fırsatları değerlendirmeliyiz. Sevginin, paylaşmanın ve sabrın doruğa çıktığı rahmet ayında tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla hep birlikte Kadir Gecesi'ne kavuşuyor olmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz.

Bin aydan daha hayırlı olan  Kadir Gecesi vesilesiyle yaşanan tüm sıkıntıların sona ermesini Allah’tan diliyor, Bu münasebetle tüm halkımızın ,üyelerimizin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi´ni en içten dileklerimle tebrik eder, ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini, insanlığın hayrına ve hidayetine vesile olmasını Yüce Allah´tan niyaz ederim” diye konuştu.