Iğdır TB Başkanı Serhat KUMTEPE , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı

Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada ; Bizler, duygu dünyamız ve iç alemimize bir göz atacak olduğumuzda,bizler arasında var olan güzel hasletler ve özellikle de sevgi birlikteliğimizin ana temelidir. Sağlıklı, huzurlu ve sevgi dolu birlikteliğimizin ana temelini de aile, ailenin temelini kadınlarımız oluşturur. Hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan analarımız, kızlarımız, eşlerimiz yani bütün kadınlarımızdır.

Kadınlarımız fiziksel olarak narin yaradılışlarının altında aslında, engin bir dayanıklılık, üretkenlik ve derinlik barındırır. Oysa ki; Üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı kadınlarımız giderek daha yoğun bir biçimde şiddet olaylarına maruz kalmaktadır. Kadına yapılan şiddetin önlenmesinde, çocuklarımızı sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde, cinsiyet ayrımı yapmadan, tutarlı ve doğru biçimde yetiştirmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz.

Birbirimize ailemize, çevremize ve bütün insanlığa duyduğumuz sevginin hiç azalmaması dileğiyle, Kadına yönelik şiddetin olmadığı, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlarız.