IĞDIR TİCARET BORSASI SOSYAL YARDIMLAR BÜNYESİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİM HAYATINA KATKI SUNUYOR

IĞDIR  TİCARET BORSASI  SOSYAL YARDIMLAR  BÜNYESİNDE  EĞİTİM-ÖĞRETİM HAYATINA KATKI SUNUYOR

IĞDIR  TİCARET BORSASI  SOSYAL YARDIMLAR  BÜNYESİNDE  EĞİTİM-ÖĞRETİM HAYATINA KATKI SUNUYOR

Iğdır Ticaret Borsası , geleneksel hale gelen ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen sosyal yardımlar çerçevesinde eğitim ve öğretim hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Borsamız , 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı için çalışma alanlarımız içerisindeki  ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize Mont , Bot ve okul çantası  yardımı yapılmaktadır.İhtiyaç sahibi öğrencilerin  öğrenci belgeleri ile Borsamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat KUMTEPE , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin finans desteği ile her yıl geleneksel hale getirilen eğitim yardımları neticesinde, bu yıl öğrencilerimiz için Bot , mont ve okul çantası alınması yönünde bir karar alarak, yardımımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mümkün olduğunca çok daha fazla sayıya ulaşarak daha çok öğrencimizin ihtiyacını karşılamayı hedefledik. Yardımda katkısı büyük olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına, teşekkür  ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlere  2017 ve 2018 eğitim - öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyoruz. dedi.