• İNEK SÜTÜ

    En Az : 0.90 TL

    En Çok : 1.10 TL

    Hayvansal Ürünler

  • MISIR SILAJI

    En Az : 0.15 TL

    En Çok : 0.20 TL

    Çeşitli Maddeler

  • OT(YONCA

    En Az : 0.43 TL

    En Çok : 0.48 TL

    Çeşitli Maddeler

  • DÜVE KARKAS YAĞLI

    En Az : 25.00 TL

    En Çok : 25.00 TL

    Kasaplık Canlı Hayvanlar

  • KUZU KARKAS YAĞLI

    En Az : 32.00 TL

    En Çok : 32.00 TL

    Kasaplık Canlı Hayvanlar

  • KOYUN KARKAS YAĞLI

    En Az : 28.00 TL

    En Çok : 28.00 TL

    Kasaplık Canlı Hayvanlar

  • TOSUN KARKAS YAĞLI

    En Az : 27.00 TL

    En Çok : 27.00 TL

    Kasaplık Canlı Hayvanlar

  • İNEK KARKAS YAĞLI

    En Az : 24.00 TL

    En Çok : 24.00 TL

    Kasaplık Canlı Hayvanlar

  • ARPA YEMLİK

    En Az : 0.65 TL

    En Çok : 0.75 TL

    Hububat

  • BUĞDAY

    En Az : 0.70 TL

    En Çok : 1.00 TL

    Hububat

 

 

 

Gaziantep Bulgur Festivaline katıldık.

Gaziantep Bulgur Festivaline katıldık.

28-29 Mayıs 2016 tarihinde  UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’nda yer almaya hak kazanan Gaziantep’in ev sahipliğini yaptığı Bulgur Festivali başladı.

Gaziantep Festival alanında düzenlenen Bulgur Festivali, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Canan Candemir Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, GSO Başkanı Adil Konukoğlu, GTO Başkanı Eyüp Bartık, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GAİB Başkanı Abdülkadir Çıkmaz ve MBTG Başkanı Surur Aydın’ın hedik kazanı ateşini yakmasıyla başladı.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE Meclis Başkan Yardımcısı Cafer GENÇ , Meclis Üyeleri Vahit ARAS, İbrahim BEDER Borsamız üyesi Hasan Ali ALAR ve Tescil Memuru Ali Coşkun KONCER Katıldılar.

 Mesut Yar’ın sunuculuğunu üstlendiği Bulgur Festivali’nin açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Buğdayın kaynatıldığı hedik kazanında pişen hedik konuklara ikram edildikten sonra bulgurun kullanıldığı 101 çeşit yemek sergilendi ve panellerde bulgurun sağlık açısından önemi, tarihi anlatıldı.

Facebookta Paylaş

Twitter Paylaş