CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE , 29 Ekim cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kumtepe, mesajında, “Milletimizin büyük bir iman ve inançla, büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün Önderliğinde emsali görülmemiş bir şekilde verdiği bağımsızlık mücadelesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacaktır. Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve milletimizin birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz.

Bu anlamlı günde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıkları ile her zaman gurur duyulan gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yılını gururla kutluyor, Borsamız adına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Dedi.