Borsamız yönetimi ve üyelerin katılımıyla Teröre karşı toplumun tüm kesimleri tek ses tek yürek oldu.

IĞDIR 'DA ONBİNLER İSTANBUL'DAKİ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ...

İstanbul’daki bombalı saldırıda şehit düşenler için Iğdır’da teröre tepki ve saygı yürüyüşü düzenlendi.
Iğdır’da bazı sivil toplum kuruluşların düzenlediği yürüyüşe Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Cumhuriyet başsavcısı Sedat Turan, İl Jandarma Komutanı Kahraman Dikmen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Azerbaycan Kars başkonsolosu Nuri Guliyev ,Ehlibeyt Alimler derneği başkanı Behlül Salmanlı,İl Müftüsü Cüneyt Kulaz ,Borsamız Yönetimi ,Üyeleri ve  binlerce vatandaş katıldı.
Atatürk Caddesi Turak Market önünde başlayan yürüyüşe vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ile sloganlar atarak terörü lanetledi. Zübeyde Hanım Bulvarında bulunan Merkez Karakolu önüne kadar yürüyen vatandaşlar, burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı okudu.

Düzenlenen programda konuşan Iğdır Valisi Ahmet Turyag Alpman, “İstanbul’da 44 şehit verdik. Acımız büyüktür. Ancak, bu menfur saldırı burada görüldüğü gibi milletimizin birliğini ve dayanışmasını eskisinden daha çok, daha kuvvetli perçinlemiştir. Hangi terör örgütü olursa olsun, bu saldırıyı yapanlar bilsinki aziz milletimizin birlik ve beraberliği bozulmayacak bilakis daha da güçlenecektir. Terör hiçbir zaman Türkiye’yi teslim alamayacak ve aziz milletimizi yıldıramayacak” dedi.

Emniyet Müdürü Orhan Çevik ise, “Devletimiz güçlüdür. Şunu bilmeniz gerekir ki bu alçaklara ve bu PKK’ya meydanı bırakmayacağız. Bunun örneğini İstanbul’da arkadaşlarımız canını ortaya koyarak gösterdiler. Sizin desteğiniz bizleri daha da güçlendiriyor.”şeklinde konuştu
Daha sonra program İl Müftüsü Cüneyt Kulaz’ın okuduğu dua ile son buldu.
Mitinge 25 bin kişinin katıldığı uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü