Başkanımızdan Regaip Kandili Kutlama Mesajı

Bizlere mübarek Ramazan’ın ve Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin  habercisi Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Serhat  Kumtepe , mesajında şu ifadelere yer verdi.

Başkan Kumtepe "Kendimizi sorgulamamız gerektiğini hatırlatan özel gecelerden birisi olan, mübarek Regaip Kandiline erişmenin sevinci içerisindeyiz.

Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah'a yakınlaştıran bu mübarek günler vesilesiyle aramızdaki çekişmeleri kaldıralım, kırgınlıkları bir tarafa bırakalım, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olalım.

Hayatımıza nice güzellikler katan gecelerden birisi olan Regaip Kandili, ihsan ve ikram gecesidir. Bizlere mübarek Ramazan’ın ve Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin  habercisidir.

Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, , Ülkemizin, milletimizin, Üyelerimizin ve İslam aleminin üç aylar ve Regaib Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını, bütün insanlığa rahmet, mağfiret, sevgi ve huzur getirmesini, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.