BORSAMIZ MECLİS ÜYELERİ BELLİ OLDU

IĞDIR TİCARET BORSASI SEÇİMLERİNDE BAŞKAN KUMTEPE GÜVEN TAZELEDİ

Iğdır Ticaret Borsası Meclis üyeliği seçimleri 01.04.2018 Pazar günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında üyelerimizin %93 oranında katılımıyla gerçekleşti. Gerçekleşen seçim sonucunda mevcut Başkan Kumtepe ikinci kez seçilerek güven tazeledi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE  güzel bir ortamda birlik beraberlik içinde bir seçim yaptıklarını belirterek, “Pazar günü borsamıza gelerek seçime katılım sağlayan üyelerimize öncelikle teşekkür ediyorum. Borsamızın başarısı için gayret sarf eden meclis üyelerimize ve kurum personellerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim asıl hedefimiz ülkemizin ve ilimizin menfaatleri doğrultusunda Borsamızı daha iyi konuma getirmektir. Bunu da meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek yapacağız. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. Üyelerimizin bize olan güvenini boşa çıkartmamaya çalışacağız. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin, bizleri de mahcup etmesin.” dedi.

5 Nisan Perşembe günü seçim kurulunun gözetiminde, TOBB delegesi, yönetim kurulu ve  disiplin kurulu seçeceklerini açıklayan Başkan Kumtepe, daha sonra da meclis başkanı ve meclis divanını seçeceklerini belirterek, seçimlerin ilimize  ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diledi.