AKREDİTE BORSA SERTİFİKAMIZI YENİLENDİK

Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) bünyesinde, Odalar ve Borsaların Üyelerine vermiş olduğu 5 yıldızlı hizmet olarak tanımlanan Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında, Iğdır Ticaret Borsası (ITB) denetimlerini başarıyla geçerek, TOBB’nde gerçekleştirilen törenle Akreditasyon Sertifikasını aldı.

Akreditasyon Sertifika Töreni, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ,Meclis Üyeleri  ve Genel Sekreterlerin katılımıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi.

Törende, ITB’nın Kalite ve Akreditasyon çalışmaları kapsamında yapmış olduğu ve üyelerine verdiği hizmet kalitesi nedeniyle TOBB Akreditasyon Sisteminde değerlendirilen Akreditasyon Sertifikası, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.

Akreditasyon Belge Törenine, ITB  Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe , Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Celal Bakkıran , Meclis Başkan yard. İbrahim Beder ,Meclis üyeleri Hasan Şentürk ,Musa Tayru , basın mensubu Özkan Aydın , Genel Sekreter Sibel Güneş  katıldı.

Akreditasyon Sistemi ve Belge Töreniyle ilgili açıklamada bulunan ITB Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe  “TOBB Akreditasyon Sistemine dahil olan Iğdır  Ticaret Borsası, sürekli hizmet kalitesini arttırarak, üyelerine sunmuş olduğu hizmet alanlarında başarılı çalışmalar yapıyor. Paydaş kurum ve kuruluşlarla birlikte ilimize ve  bölgemize katma değer sağlayacak projeler geliştiriyor. Bu kalite bilinciyle geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu yılda Borsamız Yönetimi, Meclisi ve Personeliyle birlikte gayretli çalışmaları sonucunda kalitemizi tescillemiş olduk, emeği geçen herkese teşekkür ederim Iğdır’ımıza, borsamıza , üyelerimize hayırlı uğurlu olsun  dedi.