Iğdır Ticaret Borsası (ITB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından finansmanı sağlanan ve geleneksel hale gelen gıda yardımlarını, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Yapılan yardımla ilgili açıklamada bulunan Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE,  Sosyal sorumluluk çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere her yıl Ramazan ayında yapılan gıda yardımları, bu yıl da Iğdır il merkezi, ilçeleri ve merkeze bağlı köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz gıda yardımı ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere kısmen de olsa katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
           Odalar ve Borsalar Birliğine yapmış oldukları katkılarından dolayı, Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum.  Yönetim ve Meclis Üyelerimizin de ihtiyaç sahiplerine yardım paketlerinin ulaştırılmasındaki titiz çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.
    Bu vesileyle mübarek Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam alemine rahmet ve mağfiret getirmesini dilerim.”  şeklinde konuştu.