TÜRKİYE _ İRAN TARIMSAL İŞ FORUMU

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız 18.10.2016 tarih ve 0411/19514 sayılı yazıda Birliğimiz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu, 25 Ekim 2016 tarihinde, Birliğimiz Kabul Salonu’nda, iki ülkenin Tarım Bakanları ve Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iştirakleriyle, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu gerçekleştirilecektir. İş Forumunun ardından arzu eden firmalarımız, katılımcı İranlı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir.

Etkinliğin programı ve İran’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi ekte yer almaktadır. Program ve firma listesine TOBB web sitesi www.tobb.org.tr “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları – Ülke Duyuruları – İran” bölümünden de ulaşılabilineceği belirtilmiştir.Listeye yeni isimler eklenme olasılığına karşın program ve liste düzenli olarak güncellenecektir.

İkili görüşme gerçekleştirecek firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı belirtip, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 24 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Birliğimize e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir